Eccos lågprisskor för herrar

Ecco och deras skor är kända som prisvärda. Det finns billigare på marknaden, men de anses ofta ha en hög kvalitet i förhållande till priset. Det, tillsammans med ett mycket brett utbud, gör att många går till Ecco för såväl lite dyrare som lite billigare skor. Det finns något för alla åldrar och plånböcker här. I den här texten tittar vi på deras lågprisskor för herrar. Vilken typ av sko det är, vad den kostar och vilka material den är gjord utav.

Ecco Intrinsic Sandal

Genom att sortera produkterna efter lägsta priset högst upp, ser vi att det är Ecco Intrinsic Sandal som är absolut billigast på deras hemsida. Den kostar vanligtvis 550 kronor, men är nedsatt till 385 kronor. Precis som namnet antyder så är det en sandal. Den är helsvart och gjord utav fullnarvat skinn med direktgjuten PU-sula. En anledning till det låga priset kan vara att den är gjord för barn – den finns endast upp till storlek 34. Trots det sorteras den under ”herrskor”.

Ecco Soft 1 Men’s

Den här skon sorteras direkt efter sandalen. Den finns i två olika varianter, en brun med vit sula, och en helsvart. Den bruna modellen har ett utseende där man ser att det är nubuck. Den svarta är lite mer diskret.

Vanligtvis kostar dessa skor 1 000 kronor, men är i skrivande stund nedsatt med 50 % till 500 kronor. Storlekarna är begränsade – den brunvita finns enbart i storlek 43, medan den helsvarta finns i storlekarna 43 och 39. Ecco Soft 1 Men’s beskrivs som en bekväm och avslappnad vardagssko för män.

Ecco Collin 2.0

Precis som skon ovan finns den här enbart i storlek 43, och är nedsatt med 50 procent från 1 000 kronor till 500 kronor. Den är en låg sneaker med en twist i form av perforering. Den är sydd i mocka och har en oljad finish samt är försedd med ett nappa-skinn från deras egna garverier. Nappa-skinnet ger en ”silkeslen effekt”.

X-trinsic

Dessa skor är, precis som Intrinsic, ett par sandaler. Utseendet är dock lite annorlunda. Medan Intrinsic är helsvart, är den här i olika nyanser av svart och grått. Den är nedsatt med 40 %, från 900 kr till 540 kr.