Newst är en av de aktörer i Sverige där fastighetsägaren kan annonsera ut lediga lokaler och fastigheter för att därigenom snabbare hitta en ny hyresgäst. Söker ditt företag lagermöjligheter kan ett alternativ vara att hyra lager hos Newst.

I vissa städer är det mycket svårt att hitta lediga kontor, lägenheter och lokaler. Det gäller inte minst storstadsregionerna. Att då använda sig av söktjänster och portaler är en väg at lättare hitta rätt. Så här fungerar det att hyra lager hos Newst.

  1. Hyra eller Köpa

Det både att köpa och hyra lager hos Newst. Välj vad du är intresserad av som ett första val på startsidan.

  1. Typ av lokal

Välj sedan typ av lokal som är av intresse. Är det kontor, lagerlokal eller kanske butik? Det går även att välja ”övrigt” om det är en lokal som inte passar in i någon kategori.

  1. Välj ort

De flesta lediga lokalerna hittas i storstäderna men med ett växande utbud kommer även flera lokaler att visas på andra orter.

  1. Sök

Klicka på ”SÖK” och få fram sökresultatet utifrån de givna parametrarna.

Ingen intressant träff?

Visar sökresultatet inte några intressanta objekt? Börja med att bredda sökningen. Har du valt att enbart visa lokaler i din stad? Finns möjlighet att hyra lokalerna i närliggande städer? Har du enbart sökt på lager men även kan tänka dig kontorsplats eller butiksyta? Det är ju inte säkert att den lokal som ska hyras ut nödvändigtvis måste användas till det ändamål som hyresvärden anger i annonsen. Hittas ändå inget – Låt hyresvärden kontakta dig.

Eller låt hyresvärden kontakta dig

Ett alternativ mot att söka passande lagerlokal är att lägga in en stående förfrågan som hyresvärdarna kan besvara. Har du exempelvis inte hittat något passande lager bland de som presenteras på sidan skapar du en förfrågan som därmed alla hyresvärdar kan se. När de får något ledigt kan de direkt kontakta dig och på detta sätt snabbare hitta en ny hyresgäst. Det kan även vara ett sätt för hyresvärden att se vad som efterfrågas och hur man därmed kan möta detta behov. Kanske kan större lokaler styckas upp till mindre eller kortare bindningstider skapas?

Önskar du hyra lager hos Newst? – Gå till newst.se och se vilka lediga objekt som för tillfället finns.